ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО

КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ: СТРОГИЯТ КОНТРОЛ НА EUROCATERING

Ние щателно проверяваме всеки продукт, който достига до масата на потребителя. Нашият основен принцип в Eurocatering е да следваме строг контрол на качеството на всеки етап от производството и преди пускането на нашите продукти на пазара. Тези контроли се отнасят както за съдържанието, така и за етикетирането на продукта и се придържат към всички изисквания на националното и европейското законодателство.

Всички продукти на Eurocatering се произвеждат в съответствие с Интегрираната система за управление на земеделието и прилагането на Системата за управление на качеството и безопасността на храните, сертифицирана от TUV HELLAS съгласно EN ISO 9001:2008 и EN ISO 22000:2005, следвайки принципите на HACCP (CODEX ALIMENTARIUS). Нашият производствен процес също е сертифициран с FSCC 22000, който се радва на пълно признание от Глобалната инициатива за безопасност на храните (GFSI).

Освен външни органи и сертифициране, ние извършваме и вътрешни одити в съответния отдел по безопасност на Eurocatering, който разполага със специализиран персонал. По този начин ние гарантираме максимално качество и хигиена за потребителите и насърчаваме нашите партньори усърдно да следват една и съща политика за безопасност и цикъл на охлаждане, за да поддържат пресните ни продукти свежи, докато стигнат до чинията.

Освен това поддържаме отворена линия за комуникация за всякакви разяснения, въпроси или предпочитания, които може да пожелаете да изразите. В Eurocatering напредъкът се постига чрез вашето доверие.

Обадете се на Eurocatering днес. Вашето мнение има значение.