ЕТАПИ НА ПРОИЗВОДСТВО

В епоха, в която кухните са изградени върху техния характер и скорост, където кварталният магазин надхвърля своите квадратни граници, където рафтът на супермаркета трябва да се представя отлично и яростно конкурентен, необходимостта от доставка на качествени и подбрани плодове и зеленчуци изисква модерен модел на производство, стандартизация и обслужване.

В Eurocatering сме се специализирали и усъвършенствали в селектирано  производство и дистрибуция на пресни и качествени плодове и зеленчуци. Разполагаме с най-модерно оборудване и персонал, обучен на всеки етап от производството. Политиките, които прилагаме, включват подробен контрол във всички фази на обработка и хармоничен, непрекъснат цикъл на охлаждане, който поддържа продуктите свежи и жизнени.

В резултат на това резултатът е гарантиран на всяка стъпка: от приемането на зеленчуците до доставката в магазините.

МНОГОЛИКИЯТ ПРОИЗВОДСТВЕН МОДЕЛ НА EUROCATERING :

При приемането на суровините се извършва първата селекция. Качеството се проверява по различни характеристики като вид, цвят, зрялост и др.

Вторият избор се извършва по време на етапа на рязане. Пресните зеленчуци се проверяват внимателно отново и се нарязват преди етапите на измиване.

Открийте как правилно измиваме плодовете и зеленчуците на два етапа::

ЕТАП 1

Измиване с вода с контролирани параметри и качество.

ЕТАП 2

Пръскане с питейна вода под високо налягане.

Процесът се повтаря три пъти.

Измитите зеленчуци се поставят в центробежен механизъм, където се отцеждат и накрая се изсушават.

Зеленчуците се прехвърлят в автоматична машина за теглене и опаковане, в резултат на което се получават крайните продукти.

За готовите продукти започва хладилната верига. Те се съхраняват и поддържат в камери, които поддържат температурата им на желаните нива. Хладилните камери поддържат температури под 5°C.

Продуктите се товарят на хладилни камиони, оборудвани с охлаждащи агрегати и камери, способни да съхраняват продуктите при подходяща температура (≤5°C).

Намерете предложения за сервиране и лесни рецепти, използвайки зеленчуците наFresh & Cool“.

Нашият процес на опаковане на зеленчуци е предназначен да Ви осигури висококачествени зеленчукови салати, готови ястия и здравословно хранене.

Открийте начини да извлечете максимума от нашите продукти чрез рецепти, вдъхновени от най-добрите готвачи, и подобрете изживяването си в храненето!